مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردیآش دوغ کردی

آش دوغ کردی

 

ادامه مطلب

روش های تازه نگه داشتن سیب

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز در ۹ گام ساده

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,  ,خیس ,خیس میکنیم ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,دوغ محلی ,نیم کیلو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

itnetwork موسسه بین المللی گلوبال کادرو-شعبه گرجستان ما هیچ ندیدیم و همه شهر بگفتند افسانه مجنون به لیلی نرسیده سایت پاپیا فایل طراحی و دکوراسیون داخلی آرشیتمنس اعتدال گوشواره چرم سانا پوز مجله گردشگری آشپزی آسان