طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه ی این آش قدیمی بهتر است قبل از هر کاری شب قبل حبوبات را خیس کنید تا بهتر بپزند.برای تهیه ی این آشپیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت ها را به تکه های کوچکی تقسیم کرده

و با پیاز کمی تفت دهید .

سپس سه لیوان آب داغ به ظرف مورد نظر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت آن را به وسیله ی گوشتکوب له کرده و بکوبید و به مواد آش اضافه کنید.حبوبات و برنج و سبزی خرد شده و فلفل و

گوشت له شده را که با هم مخلوط کردید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و کاملا جا بیفتد.وقتی که آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با  نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

آش شله قلمکار

ادامه مطلب

روش های تازه نگه داشتن سیب

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز در ۹ گام ساده

آش ,تهیه ,ی ,کرده ,گوشت ,داغ ,را به ,کرده و ,کنید و ,طرز تهیه ,اضافه کنید

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سعید سالاری-تاریخ توسعه پسااستعماری کانون فرهنگی ورزشی جوان کمک به کودکان سرطانی خدمات ترجمه انجمن اسلامی دبیرستان شاهد فردوسی Araste روزمررگی های مونا وحید واحدجوان پاوربانک ها موسسه آموزشی همراه نو