مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردیآش دوغ کردی

آش دوغ کردی

 

ادامه مطلب

روش های تازه نگه داشتن سیب

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز در ۹ گام ساده

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,  ,خیس ,خیس میکنیم ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,دوغ محلی ,نیم کیلو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه های عمومی شهرستان دلگان جدیدترین ها را با ما مرور کنید وبلاگ شخصی نوذر صیفوری دبیرستان هوشمند نخبگان برتر تبریز موسسه سر لشکر شهید حاج احمد کاظمی بازسازی و تعمیر ظروف آشپزی تفلون و گرانیت قم روز نوشته های یک خوش شانس tolidco ازمایشی گروه فرقان Download High Res Music