مواد لازم برای آش دوغ کردی

  • نیم برنج :1 لیوان 45 دقیقهقبل خیس میکنیم
  • تخم مرغ :2 عدد
  • سیر :دو بوته برای سیر داغ
  • تره :200گرم
  • گشنیز:200گرم
  • نعنا :100 گرم
  • نخود :یک نیم لیوان از 2روز قبل خیس میکنیم
  • ماست چکیده :یک کاسه دوغ محلی نیم کیلو
  • نمک و فلفل :  به اندازه لازم

آش دوغ کردیآش دوغ کردی

آش دوغ کردی

 

ادامه مطلب

روش های تازه نگه داشتن سیب

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز در ۹ گام ساده

نیم ,میکنیم ,200گرم ,دوغ ,  ,خیس ,خیس میکنیم ,یک کاسه ,کاسه دوغ ,دوغ محلی ,نیم کیلو

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

توریسم سلامت در ایران معرفی بهترین های وب ایران یک فنجان عشق باتس استیل تولید و اجرای جان پناه شیشه ای،نرده شیشه ای،پارتیشن شیشه ای کرکره برقی ارزان قیمت لوازمیدکی دنا همه چیز در باره وردپرس سقف کشسان پرنا سالم زیبا افزایش فروش مغازه