پنکیک نوعی نان و یا کیک بسیار ساده است، وما شیرین نیست! دستور العمل های پنکیک در سراسر دنیا متفاوت هستند، اما همه مواد تشکیل دهنده اساسی یکسانی شامل آرد، تخم مرغ و شیر دارند. بعضی از کشورها، مانند ایالات متحده و کانادا، برای صبحانه از پنکیک استفاده می کنند، در حالی که در برخی کشور های اروپایی دیگر، به عنوان دسردر کنار غذا از آن استفاده می کنند. پنکیک معمولا با کره و شربت، انواع مربی و میوه یا شکلات سرو می شود. و این بسته به ذائقه ی شما دارد. 

مواد لازم:

۲ پیمانه (۵۱۰ گرم) آرد همه منظوره
* رایج‌ترین نوع آرد است. به آن آرد ساده هم می گویند. همان‌طور که نام آن نشان می‌دهد، برای درست کردن کیک، کلوچه، نان برشته و … مناسب است.
* این نوع آرد حدود ۸-۱۱ درصد گلوتن دارد و مرسوم‌ترین نوع آرد محسوب می‌شود.
* آردی است که با خواص حدّ واسط آرد گندم و آرد کیک، این آرد از گندم سخت یا نرم تولید می‌شود.
۲ یا ۳ تخم مرغ
۱ پیمانه (۳۵۰ میلی لیتر) شیر
۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۲ قاشق غذاخوری کره
۵ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل (به دلخواه)
مقداری نمک

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز

ادامه مطلب

روش های تازه نگه داشتن سیب

طرز تهیه “آش دوغ کردی”

طرز تهیه پنکیک خانگی در پلوپز در ۹ گام ساده

آرد ,پنکیک ,۲ ,قاشق ,ساده ,نوع ,نوع آرد ,قاشق غذاخوری ,قاشق چای ,استفاده می ,چای خوری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تشریفاتچی(تشریفات بلاگ) تیزپروازان پیشتازان پاسارگاد طراحی سایت، سئو، تبلیغات در گوگل World دانلود جزوات دانشگاهی و آزمون های استخدامی ایزی تراول لوله پلی اتیلن دلنوشته های فای موزیک وبلاگ درباره بواسیر